1. گزارش تصویری سومین همایش ملی کتابخانه های دیجیتالی
سومین همایش ملی کتابخانه های دیجیتالی دوشنبه ۲۸ بهمن ماه در دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
2. بیانیه پایانی سومین همایش ملی کتابخانه دیجیتالی منتشر شد
بیانیه پایانی سومین همایش ملی کتابخانه دیجیتالی: پردازش و سازماندهی اطلاعات و دانش توسط مهدی علیپور حافظی قرائت شد.
3. دکتر رحمت الله فتاحی در سومین همایش ملی کتابخانه‌های دیجیتالی: هستی‌شناسی‌ها ابزار سازماندهی معنایی است
دکتر رحمت الله فتاحی با موضوع فضای دیجیتالی باز و شخصی سازی هستی شناسی ها برای سازماندهی دانش در سومین همایش ملی کتابخانه‌های دیجیتالی سخنرانی کرد.
4. ارائه تجربه پیاده‌‌سازی استاندارد توصیف و دسترسی به منبع (آردی‌اِی)
پیاده‌‌سازی استاندارد توصیف و دسترسی به منبع (آردی‌اِی) در کتابخانه‌های دیجیتالی دانشگاه‌های علامه طباطبائی و شهید بهشتی در سومین همایش ملی کتابخانه‌های دیجیتالی: پردازش و سازماندهی اطلاعات و دانش ارائه شد.
5. طبقه‌بندی مفاهیم بنیادی؛ طرحی جهانی که تلاش می‌کند همه زمینه‌های ادارکی انسان را در بر گیرد
پیام رئیس انجمن بین‌المللی ایسکو (انجمن بین‌المللی سازماندهی دانش) در سومین همایش کتابخانه‌های دیجیتال قرائت شد.
6. نشست تخصصی «الگوهای مفهومی و نظام‌های معنایی»
7. برنامه زمانبندی همایش منتشر شد
8. مجموعه چکیده مقالات سومین همایش ملی کتابخانه‌های دیجیتالی منتشر شد
9. صدور گواهی شرکت در همایش
10. نام نویسی شرکت در سومین همایش ملی کتابخانه های دیجیتالی آغاز شد
نام‌نویسی حضور در سومین همایش ملی کتابخانه‌های دیجیتالی با موضوع پردازش و سازماندهی اطلاعات و دانش آغاز شد.
11. نخستین پیش نشست تخصصی سومین همایش ملی کتابخانه‌های دیجیتالی برگزار شد
نخستین پیش نشست تخصصی سومین همایش ملی کتابخانه‌های دیجیتالی با موضوع «بررسی الگوهای مفهومی و نظام‌های معنایی» برگزار شد.
12. قالب های ارائه سخنرانی و پوستری همایش منتشر شد
13. داوری تمامی مقالات جهت چاپ در مجله مطالعات دانش شناسی
تمامی مقالات ارسالی به دبیرخانه همایش جهت چاپ و نشر در مجله مطالعات دانش شناسی زیر نظر گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه علامه طباطبائی در فرایند داوری قرار گرفته اند.
14. اعلام نتایج داوری مقالات و تجربیات ملی
نتایج داوری مقالات و تجربیات ملی سومین همایش ملی کتابخانه های دیجیتالی اعلام شد.
15. پیش نشست تخصصی سومین همایش ملی کتابخانه های دیجیتالی برگزار می شود
16. زمان اعلام نتایج داوری مقالات اعلام شد
17. کسب مجوز نشریه مطالعات دانش‌شناسی جهت نمایه شدن در لیست نشریات ISC
نشریه مطالعات دانش‌شناسی زیر نظر گروه علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه علامه طباطبائی موفق به کسب امتیاز لازم جهت نمایه شدن در لیست نشریات اصلی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) شد.
18. پایان مهلت دریافت مقالات سومین همایش ملی کتابخانه های دیجیتالی
19. دکتر سید مهدی طاهری: کتابخانه دیجیتالی دانشگاه علامه طباطبائی غنی‌ترین کتابخانه حوزه علوم انسانی است
20. مصاحبه روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی با دکتر علیپور حافظی، دبیر علمی همایش
سومین همایش کتابخانه‌های دیجیتالی با عنوان پردازش و سازماندهی اطلاعات و دانش ۲۸ بهمن ماه سال جاری در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌گردد.
21. کارگاه آنلاین «چالش های پیش روی توسعه الگوهای مفهومی و استانداردهای بافت میراث فرهنگی» برگزار می‌شود
22. مصاحبه ایسنا با دکتر علیپور حافظی، دبیر علمی همایش
سومین همایش ملی کتابخانه‌های دیجیتالی با عنوان پردازش و سازماندهی اطلاعات، ۲۸ بهمن ماه امسال در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان تا آخر آذر ماه مهلت دارند آثار خود را در دو بخش مقاله و تجربه ملی به دبیرخانه همایش بفرستند.
23. مقالات پذیرش شده در نشریه مطالعات دانش شناسی چاپ می‌شوند
24. کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی: سومین همایش ملی کتابخانه‌های دیجیتالی فراخوان داد
سومین همایش ملی کتابخانه‌های دیجیتالی با موضوع پردازش و سازماندهی اطلاعات و دانش در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.
25. امکان ثبت نام رایگان برای حامیان مالی فراهم شد
حامیان مالی برحسب مشارکت مالی خود می توانند ثبت نام رایگان برای شرکت کنندگان به عمل آورند.
26. کنفرانس یاب: سومین همایش ملی کتابخانه های دیجیتالی: پردازش و سازماندهی اطلاعات و دانش
27. لیزنا: سومین همایش ملی کتابخانه‌های دیجیتالی فراخوان داد
28. The third national conference on Digital Libraries
The third national conference on “Digital Libraries: Processing and Organizing Information and Knowledge” will be held
29. عطنا: سومین همایش ملی کتابخانه‌های دیجیتالی برگزار می‌شود
سومین همایش ملی کتابخانه‌های دیجیتالی با موضوع پردازش و سازماندهی اطلاعات و دانش، ۲۸ بهمن ماه در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.