گزارش تصویری سومین همایش ملی کتابخانه های دیجیتالی

سومین همایش ملی کتابخانه های دیجیتالی دوشنبه ۲۸ بهمن ماه در دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

بیانیه پایانی سومین همایش ملی کتابخانه دیجیتالی منتشر شد

بیانیه پایانی سومین همایش ملی کتابخانه دیجیتالی: پردازش و سازماندهی اطلاعات و دانش توسط مهدی علیپور حافظی قرائت شد.

04 اسفند 1398

دکتر رحمت الله فتاحی در سومین همایش ملی کتابخانه‌های دیجیتالی: هستی‌شناسی‌ها ابزار سازماندهی معنایی است

دکتر رحمت الله فتاحی با موضوع فضای دیجیتالی باز و شخصی سازی هستی شناسی ها برای سازماندهی دانش در سومین همایش ملی کتابخانه‌های دیجیتالی سخنرانی کرد.

04 اسفند 1398

ارائه تجربه پیاده‌‌سازی استاندارد توصیف و دسترسی به منبع (آردی‌اِی)

پیاده‌‌سازی استاندارد توصیف و دسترسی به منبع (آردی‌اِی) در کتابخانه‌های دیجیتالی دانشگاه‌های علامه طباطبائی و شهید بهشتی در سومین همایش ملی کتابخانه‌های دیجیتالی: پردازش و سازماندهی اطلاعات و دانش ارائه شد.

04 اسفند 1398

طبقه‌بندی مفاهیم بنیادی؛ طرحی جهانی که تلاش می‌کند همه زمینه‌های ادارکی انسان را در بر گیرد

پیام رئیس انجمن بین‌المللی ایسکو (انجمن بین‌المللی سازماندهی دانش) در سومین همایش کتابخانه‌های دیجیتال قرائت شد.

نام نویسی شرکت در سومین همایش ملی کتابخانه های دیجیتالی آغاز شد

نام‌نویسی حضور در سومین همایش ملی کتابخانه‌های دیجیتالی با موضوع پردازش و سازماندهی اطلاعات و دانش آغاز شد.

16 بهمن 1398

نخستین پیش نشست تخصصی سومین همایش ملی کتابخانه‌های دیجیتالی برگزار شد

نخستین پیش نشست تخصصی سومین همایش ملی کتابخانه‌های دیجیتالی با موضوع «بررسی الگوهای مفهومی و نظام‌های معنایی» برگزار شد.

16 بهمن 1398

داوری تمامی مقالات جهت چاپ در مجله مطالعات دانش شناسی

تمامی مقالات ارسالی به دبیرخانه همایش جهت چاپ و نشر در مجله مطالعات دانش شناسی زیر نظر گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه علامه طباطبائی در فرایند داوری قرار گرفته اند.

08 بهمن 1398

اعلام نتایج داوری مقالات و تجربیات ملی

نتایج داوری مقالات و تجربیات ملی سومین همایش ملی کتابخانه های دیجیتالی اعلام شد.

07 بهمن 1398

کسب مجوز نشریه مطالعات دانش‌شناسی جهت نمایه شدن در لیست نشریات ISC

نشریه مطالعات دانش‌شناسی زیر نظر گروه علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه علامه طباطبائی موفق به کسب امتیاز لازم جهت نمایه شدن در لیست نشریات اصلی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) شد.

20 دی 1398

مصاحبه روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی با دکتر علیپور حافظی، دبیر علمی همایش

سومین همایش کتابخانه‌های دیجیتالی با عنوان پردازش و سازماندهی اطلاعات و دانش ۲۸ بهمن ماه سال جاری در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌گردد.

13 آبان 1398

مصاحبه ایسنا با دکتر علیپور حافظی، دبیر علمی همایش

سومین همایش ملی کتابخانه‌های دیجیتالی با عنوان پردازش و سازماندهی اطلاعات، ۲۸ بهمن ماه امسال در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان تا آخر آذر ماه مهلت دارند آثار خود را در دو بخش مقاله و تجربه ملی به دبیرخانه همایش بفرستند.

11 آبان 1398

کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی: سومین همایش ملی کتابخانه‌های دیجیتالی فراخوان داد

سومین همایش ملی کتابخانه‌های دیجیتالی با موضوع پردازش و سازماندهی اطلاعات و دانش در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

امکان ثبت نام رایگان برای حامیان مالی فراهم شد

حامیان مالی برحسب مشارکت مالی خود می توانند ثبت نام رایگان برای شرکت کنندگان به عمل آورند.

لیزنا: سومین همایش ملی کتابخانه‌های دیجیتالی فراخوان داد

The third national conference on Digital Libraries

The third national conference on “Digital Libraries: Processing and Organizing Information and Knowledge” will be held

26 مهر 1398

عطنا: سومین همایش ملی کتابخانه‌های دیجیتالی برگزار می‌شود

سومین همایش ملی کتابخانه‌های دیجیتالی با موضوع پردازش و سازماندهی اطلاعات و دانش، ۲۸ بهمن ماه در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

26 مهر 1398